Vuoden 2020 parhaat teknologiset lahjat

Etsitkö vuoden 2020 kuumin tech lahjoja? Vaikka gadgetit eivät olisikaan sinun juttusi, nämä innovatiiviset tuotteet saattavat saada sinut harkitsemaan uudelleen.
Teknikot ovat joitakin mielenkiintoisimmista ihmisistä ostaa ja on joitakin melko hienoja tuotteita saatavilla tänä vuonna. Päivitetyistä nappikuulokkeista älykkäisiin yrttipuutarhoihin, listallamme on varmasti jotain, että teidän tech-pakkomielle lahjakas rakastaa tätä lomakautta!
Tässä muutamia suosikki ahdettuja lahjoja kaikille listallasi.
Alla olevassa luettelossa on tarjouksia luokittain, nopeasti siirtyä luokkaan etsit klikkaa alla olevia linkkejä:

Amazon älypistoke

Kun olet asentanut nämä taloosi, sinun on vaikea palata takaisin. Käytän niitä olohuoneen valaisimien kanssa, jotta voin käskeä Alexaa kytkemään ne päälle heti kun kävelen ovesta sisään. Voit myös ajoittaa valot syttyvän milloin tahansa haluat.

Topvision miniprojektori

Jos joku kävisi kanssani juhlissa ja ruoskisi tämän pienen projektorin näyttääkseen elokuvan, antaisin heille varmaan käteni avioliitossa. Tämä projektii selkeitä, kirkkaita elokuvia ja se voidaan liittää puhelimeen tai tietokoneeseen.

Voch yövalo Bluetooth-kai

Mukaansaavan äänen lisäksi tässä Bluetooth-kaiuttimessa on kuusi eri väriasetusta. Se tekee täydellisen yöpöydän valon tai ulkokaiuttimen.

Bose SoundLink Micro kannettava ulkokaiutin

Käytän tätä pientä kaiutinta koko ajan ja aina kun minulla on ihmisiä yli, he ovat aina hämmästyneet äänenlaadusta. Se on myös vedenpitävä ja kestää jopa kuusi tuntia yhden latauksen jälkeen.

USB-avaimenperä laturi nahkatupsu

Tämä voi olla kätevin tapa ladata puhelinta. Nappaa laturi mihin tahansa avainrenkaaseen ja kanna se mukanasi kaikkialle. Tupsut tulevat vaaleanpunaisena, mustana, valkoisena ja sinisenä.

Dyson Airwrap

Airwrap sisältää erilaisia työkaluja, kuten kiharrin, joka voi viedä hiukset täysin märkä täysin stailattu ilman äärimmäistä lämpöä tai aiheuttaa laajoja vaurioita.

Napatek Digitaalinen kuvakehys

Tämä on täydellinen lahja perheenjäsenille, jotka pyytävät nähdä kuvia seikkailuistasi. Siinä on 10 tuuman näyttö, joka näyttää korkean resoluution valokuvia. Se voi myös toistaa musiikkia tai videoita. Se olisi täydellinen esilaataa valokuvilla tai suloisella videolla ennen perhejuhlia ylimääräisen yllätyksen vuoksi.

Away Matkatavarat

Tyylikäs ja uusi matkalaukku tekee suuren lahjan. Away matkatavaroiden kantolaukku ei ole vain tilava ja kätevä, vaan siinä on irrotettava akkulaturi, jonka avulla voit kytkeä puhelimen sisään ja rentoutua lentoasi odotellessasi.

SanDisk iXPand Flash Drive

Kukaan ei halua käyttää rahaa uuteen puhelimeen, kun olet selvinnyt kaiken tallennustilan kautta — tällä laitteella sinun ei tarvitse. Tämän flash-aseman avulla voit varmuuskopioida puhelimesi helposti. Et voi muistaa, miten pärjäsit ilman sitä.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *